Millions of exceptions after fresh installation

Hello,

I want to try this wiki, but getting many exceptions after start up and dont know what i can do.

I tested the app on my windows 10 laptop with Caucho Resin 4 and I tried JDK 1.8 and JDK 14 and MySQL 8.

After server startup, it looks good, no errors:

2021-01-23 18:26:55,106 [resin-39] INFO iPropertiesConfigurationSource - Loading [xwiki.properties] from [file:/srv/www/xwiki/WEB-INF/xwiki.properties]
2021-01-23 18:26:55,183 [resin-39] INFO o.x.e.i.ServletEnvironment - Using permanent directory [\temp\xwiki\data]
2021-01-23 18:26:58,159 [resin-39] INFO o.x.s.s.i.EmbeddedSolr - Starting embedded Solr server…
2021-01-23 18:26:58,161 [resin-39] INFO o.x.s.s.i.EmbeddedSolr - Using Solr home directory: [D:\temp\xwiki\data\store\solr]
2021-01-23 18:26:58,877 [resin-39] WARN o.e.j.u.s.S.config - Trusting all certificates configured for Client@68158332[provider=null,keyStore=null,trustStore=null]
2021-01-23 18:26:58,878 [resin-39] WARN o.e.j.u.s.S.config - No Client EndPointIdentificationAlgorithm configured for Client@68158332[provider=null,keyStore=null,trustStore=null]
2021-01-23 18:26:59,003 [resin-39] WARN o.e.j.u.s.S.config - Trusting all certificates configured for Client@6b83021d[provider=null,keyStore=null,trustStore=null]
2021-01-23 18:26:59,004 [resin-39] WARN o.e.j.u.s.S.config - No Client EndPointIdentificationAlgorithm configured for Client@6b83021d[provider=null,keyStore=null,trustStore=null]
2021-01-23 18:26:59,019 [resin-39] WARN o.a.s.c.CoreContainer - Not all security plugins configured! authentication=disabled authorization=disabled. Solr is only as secure as you make it. Consider configuring authentication/authorization before exposing Solr to users internal or external. See Securing Solr :: Apache Solr Reference Guide for more info
2021-01-23 18:27:00,261 [resin-39] INFO o.x.s.s.i.EmbeddedSolr - Started embedded Solr server.
2021-01-23 18:27:01,059 [resin-39] INFO o.x.s.f.i.FilesystemStoreTools - Using filesystem store directory [D:\temp\xwiki\data\store\file]

The DB connection is ok, but DB is allmost empty.

When I open the base url in browser, i see for 1 Second that xwiki is starting, until 12% … then I get a 500 with “org.hibernate.HibernateException: HHH000469: The ClassLoaderService can
not be reused. This instance was stopped already.”

And in the server log are one message
"2021-01-23 18:27:10,208 [XWiki initialization] ERROR o.h.i.SessionFactoryImpl - HHH000177: Error in named query: listGroupsForUserInOtherWiki "

The named query will load something from the empty db … that maybe impossible.

and then many many exceptions like:
org.hibernate.HibernateException: Unable to register MBean [ON=org.hibernat

Caused by: javax.management.NotCompliantMBeanException: org.hibernate.core:sessionFactor

2021-01-23 18:27:10,217 [XWiki initialization] ERROR c.x.x.XWiki - Failed to initialize mandatory document [XWiki.Notifications.Code.NotificationEmailRendererClass]
com.xpn.xwiki.XWikiException: Error number 3202 in 3: Exception while reading document [xwiki:XWiki.Notifications.Code.NotificationEmailRendererClass]

Caused by: org.hibernate.HibernateException: HHH000469: The ClassLoaderService can not be reused. This instance was stopped already.
at org.hibernate.boot.registry.classloading.internal.ClassLoaderServiceImpl.getAggregatedClassLoader(ClassLoaderServiceImpl.java:288)

So what can I do?
What is wrong?

Thank you!

Hi,

most likely there’s a problem with your configuration file for configuring the database. Could you tell us which version of XWiki you’re using? Also can you share the full log file and maybe the hibernate.cfg.xml file (without the password of your DB of course)?